Versjon: 2.1

Om Rødboka Online

Rødboka som produkt har vært "Bibelen" for norske bilforhandlere helt siden den kom i markedet i 1993. Selv om produktet fortsatt lever i beste velgående i dag har de fleste av våre etablerte og nye kunder tatt i bruk Rødboka Online (ROL) som i tillegg til tekniske data og prisinformasjon på alle modeller inneholder moduler med stor nytteverdi for deg som driver profesjonelt med bil.

Rødboka AS har i alle år samarbeidet tett med norske bilforhandlere og vi observerer prissvingninger i markedet på mange måter i dag. Fra fysiske møter med kompetente bilforhandlere hvor vi detaljert gjennomgår solgte modeller siste 30 dager til online rapporteringsverktøy, robotsøk etc. Gjennom dette kontinuerlige observeringsmønsteret kombinert med høy faglig kompetanse og gode statistiske modeller er vi i stand til å prise våre mer enn 800 modeller med imponerende presisjon.

Det er i dag mer enn 70% av norske bilforhandlere som benytter våre produkter for å kalkulere riktig inn/utpris på bruktbiler som sirkulerers gjennom virksomhetene. I tillegg er vi en viktig samarbeidspartner for norsk forsikringsbransje, norske banker og finansinstitusjoner samt norske leasing selskaper. Toll -og Avgiftsdirektoratet benytter våre data for å kalkulere riktige importavgifter på bruktbiler som importeres til Norge.